Reformaattori Yhteiskuntakriittinen radikaali rakentaja - Internationalistinen humanisekonoomi

Katainen Tykittää Rajusti!

Rinnastaako hän keput ja persut terroristeihin?

Hän ainakin rinnastaa nationalistit (olisiko Keskusta?) ja populistit (olisiko Persut?) Brysselin terrori-iskujen tehneisiin ”kotibelgialaisiin”.

Hän totesi, että sekä terroristit että myös nationalistit ja populistit horjuttavat eurooppalaisia arvoja.

"Meillä on ihan kotimaisiakin tai eurooppalaisiakin ilmiöitä, jotka horjuttavat avoimuutta, vapautta, ihmisarvon jakamattomuuden periaatetta ja vastuullisuuden periaatetta."

"– Yritän välittää eri puolilla viestiä, että vastuullisten poliittisten voimien ei kannata lähteä flirttailemaan populististen tai nationalistien kanssa, koska siinä aina häviää, aina jää aina kakkoseksi, Katainen totesi."

MUTTA Kokoomushan on hallituksessa juuri nationalisti-kepun ja populisti-persujen kanssa??!

Viittaako Katainen siihen että nationalisti-populistien kanssa peuhatessa jää aina tyhjän päälle, ja ettei näiden "kotiterroristien" kanssa tulisi koplata lainkaan??

"Ex-pääministeri kertoi, että Irlannissa, Espanjassa ja Portugalissa on viime aikoina nähty merkkejä siitä, että ”vastuullisesti” toimineet taloutta sopeuttaneet puolueet eivät ole enää saaneet riittävästi kannatusta voidakseen muodostaa vaalien jälkeen enemmistöhallitusta. Hän arveli, että hänen hallituksensa oli koko Euroopan ensimmäinen, joka joutui tällaisen uuden tilanteen eteen."

https://www.facebook.com/EuroopanSuomalainen/

https://www.suomenuutiset.fi/komissaari-katainen-rinnastaa-nationalistit...

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat