Reformaattori Yhteiskuntakriittinen radikaali rakentaja - Internationalistinen humanisekonoomi

Päätös Uudesta Aurinkoverosta Tehty!

Suomen kurjistamisen korkein vastuuvirkamies Vatuli Nylykky esittää uutta kepuveroa, Aurinkovero...

Veroa perittäisiin kaikilta auringosta ja oletettavasti tarpeetonta mielihyvää tuntevilta suomalaisilta 10 euroa aurinkopäivältä. 

Vero siis kuppaa kaikkein eniten Espanjassa elämästään ja auringosta nauttivilta suomalaisilta. Tämä riittävien kärsimysten ja hyvinvoinnin lakkauttamisen varmistamiseksi.

Kaikki kootut verotulot noin 5 miljardia käytetään Suomen tavanomaisten kaikkien saatujen tuloverojen (5 miljardia) tapaan maatalouden tukemiseen.

Lisätuki kohdistetaan korvaukseksi maataloudelle koituvista sadepäivistä, ja jos ei sada tarpeeksi eikä kaikkea rahaa ei saada käytettyä, loput jaetaan niille maajusseille joilla on kaikkein vanhimmat traktorit.

Tämä katsotaan välttämättömäksi Suomen tulevaisuuden ja pelastuksen varmistamiseksi. 

Traktorituki taas valmistaa maataloustukituottajia seuraavaan traktorimarssiin, sillä useat ovat valittaneet joutuvansa ajamaan sinne liian vanhalla kalustolla.

https://www.facebook.com/EuroopanSuomalainen/

http://www.torrevieja.fi/ty%C3%B6ryhm%C3%A4n-esitys-ulkosuomalaisille-au...

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (8 kommenttia)

Pekka Iiskonmaki

Taisto Tähkämaa määräsi appelsiineille veron, koska kotimaiset porkkanat ovat saman värisiä. Ps. Se ei ole aprillia.

Toisaalta, kyllä tyhmää kansaa saakin verottaa raakimman jälkeen.

Käyttäjän topira kuva
Topi Rantakivi

Aurinkovero on jo kulunutta ja tylsää jopa vihreiltä sekä kiiltävä kilpi on tummentunut.

Mutta ei hätää!

Nimittäin salaisessa päätöksessä on havaittu, että mitään tekemättömät suomalaiset hengittävät hyvin harvakseltaan ilmaa (lukuunottamatta mullan alla olevia).

Niinpä pannaan sitten hengitysvero niille luksusurheilijoille, ketkä kiivaasti kipittävät hallista tai salista toiseen päähän ja takaisin. Niille paukahtaa kovat verotukset.

Sama pätee rankemman työn tekijöille, nehän pröystäilevät voimanäytöksillään ylivertaisuuttaan ja se on väärin. Niiden pitää maksaa enemmän ja kohdella heikompiaan tasavertaissti hengittämällä hitaammin.

Se asia on jo päätetty ja kansaa höynäytettiin taas kerran!

Käyttäjän KariHaapakangas kuva
Kari Haapakangas

Eiköhän mieluummin tehdä vihreille mieliksi ja panna metaanipäästöt verolle. Lehmistä kertyy oikein kunnon potti, mutta kyllä meistä tavallisista tuhnuttelijoistakin jotain irti saadaan. Mokomia luonnonpilaajia kun kerran ollaan.

Käyttäjän JarnoAhonen kuva
Jarno Ahonen

Jos ei porkkana saanut veroa on sen saatava. Porkkana on pidempikin...

Käyttäjän JarnoAhonen kuva
Jarno Ahonen

Toi puhtaamman ilman hengitysvero koskisi lähinnä maaseutua joten en usko sen totetumiseen.

Raskaan työn raatamisen vero taas koskee työläisiä ja erityisesti yrittäjiä (ei maataloustukielinkeinoa) joten sellaisen veron varmasti saa aikaan.

Sen voi kohdistaa peltojen talvipäivystyksen helpottamiseksi.

Käyttäjän JarnoAhonen kuva
Jarno Ahonen

Poliiseja voisi työllistää 2.000 lisää, erityisesti sakkopoliiseja.

Pitää vaan keksiä mahdollisimman monia sakkoja mitä sakottaa. Tässä yksi esimerkki, kakkasakko.

http://www.keski-uusimaa.fi/artikkeli/379578-koira...

Käyttäjän topira kuva
Topi Rantakivi

Valtio voisi keksiä verotuksen siitä, että paljonko pitää maksaa makuuhuoneessa tapahtuvasta hommista. Mitataanko se kilometreittäin vai pitääkö siinä mitata päästöveroina? Kitka kun aiheuttaa päästöjä ja sitä tapahtuu myös aktin aikana peräpäästäkin ilmat satunnallisesti ja ne satunnalliset pitää sanktioida ankarammin.

Mutta sitten siellä salaisessa konklaavissa saatiin keksittyä luonnollinen ilmiö:

Hubble-avaruusteleskoopin havaintojen mukaan valtavan kokoinen kaasupilvi on tulossa kohti kotigalaksiamme Linnunrataa hurjalla 1,1 miljoonan kilometrin tuntivauhdilla.

"Hubble-sivustolla kerrotaan, että komeetan muotoinen Smithin pilvi havaittiin 1960-luvulla. Pilvi on 11 000 valovuotta pitkä ja 2500 valovuotta leveä. Jos pilvi olisi mahdollista nähdä näkyvän valon alueella, niin sen halkaisija näyttäytyisi 30 kertaa suurempana kuin täysikuun.

Hubble on mitannut pilven kemiallista koostumusta, jotta sen alkuperä saataisiin selville. Tutkijat hämmästyivät kun selvisi, että pääosin vedystä koostuva pilvi sisältä myös tähdistä peräisin olevia raskaampia aineita. Tämä viittaa siihen, että se on peräisin Linnunradaltamme."

Triplaverotukset, jos suomalaiset erehtyvät saamaan taivaallisen nautinnon aktin aikana ja vihreille tämä on erittäin tärkeää, jotta emme saastuttaisi avaruuttakaan.

Käyttäjän MarkkuJohannesLikitalo kuva
Markku Likitalo

Haittaverot on nykyään pop, olisko pieruvero mitään. Vitonen takkiin per tuhnaus per verotettava luonnollinen henkilö. Samalla ilmakin raikastuu, mutta peräsuolisyöpä yleistyy. Mikään ei ole täydellistä.

Toimituksen poiminnat