Reformaattori Yhteiskuntakriittinen radikaali rakentaja - Internationalistinen humanisekonoomi

Holhous-Suomi - Ylivoimaisesti Maailman Paras!

"Suomi on ylivoimaisesti Euroopan pahin "holhousvaltio"

"nyt-julkaistiin-euroopan-holhousvaltio-vertailu-arvaat-varmaan-mika-maa-on-ylivoimainen-ykkonen"

"Byrokratian Helvetti!"
"Byrokraattien Paratiisi!"

Suomi on taas paras, huonoudessa...
Ja nyt ihan ylivoimaisesti!

Suomi on Byrokraattien Taivas, Taivasten Valtakunta!!

Suomessa EI OLE yhtään ihmistä joka ei ole kärsinyt eikä kärsi Byrokratiasta!!!
Ei edes Byrokraatit!

https://www.facebook.com/EuroopanSuomalainen/

http://www.talouselama.fi/uutiset/nyt-julkaistiin-euroopan-holhousvaltio...

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (10 kommenttia)

T Piepponen

Niin.

Pari maan ruskeaa helmeä suomeksi selitettynä:

1. " Mikä toimii muualla, ei välttämättä toimi meillä" = Suomalaiset ovat erilaisia kuin muut maapallon ihmiset. Surkeampia ja avuttomampia.

2. "Kyllä nyt alkoholia pitää säännöstellä lisää!" = Jotta ehdotuksen esittänyt ei niin helposti voisi alkaa riehumaan kännissä. Sääntöjen kiristäjät pelkäävät ensisijaisesti joko itseään tai jotain läheistään.

3. "Jos haluat kerätä roskia tien penkereiltä/myydä jäävettä torilla - sinun pitää suorittaa tietyökortti/hygieniapassi." = Suomalainen on niin tyhmänä pidetty ettei se osaa olla jäämättä auton alle penkereeltä roskia kerätessään - hänet pitää kurssittaa kuin koira.
Suomalainen on niin likaisena ja tyhmänä markkinamiehenä pidetty, ettei selviä edes jääveden myynnistä ilman että koko kylä sairastuu koleraan..

4. "Huumeet ovat pahasta. Pahasta ovat huumeet. Aiheuttavat pahuutta." Vuonna 2014 KHO päätti, että kannabisyhdistys saa rekisteröityä yhdistysrekisteriin. Eihän siinä mennytkään kuin jotain parikyt vuotta.. Sitä ennen meillä on ollut maan tapaan liittyviä, rekisteröityjä, mutta suljettuja korruptiopiirejä tusinoittain jo vuosikymmenet.
Samaan aikaan laillisesti määrätyt lääkkeet aiheuttavat valtaosan ns. huumeongelmasta.

5. Saksassa saa valmistaa ja myydä tislausvälineistöä sekä tislata. Suomessa ei. Harmi, sillä on muutama vähän taitava seppä ja kolvari täysin toimettomana.

6. Mummot eivät saa virkata lapasia ihmisten ilmoilla. Kaikenlaiset joutilaat pellet sensijaan saavat ärsyttää ihmisiä ihmisten ilmoilla.

7. Suomessa et voi saada moottoripotkukelkkaa tieliikennekäyttöön tai vakuutukseen sillä se katsotaan modedia vaarallisemmaksi, vaikkakin painopiste on alempana ja koje itsessään on kaatumaton.

Jne. jne. jne.

Suomi nousuun itseään pelkäävien tätien ylivallalla.

Käyttäjän JaakkoAalto1 kuva
Jaakko Aalto

Jep. Ja valtaosan noista säännöistä ovat aikaan saaneet ihmiset, jotka kertovat olevansa liberaaleja.

Mahtaisikohan tuo johtus siitä, että muiden elämälle on helpompi tehdä jotakin kuin omalle elämälleen. Omat pelkonsa ja vastenmielisyyden aiheensa kun voi aina hoitaa pukemalla kieltojen ja säänösten muotoon jos vain pääsee sopivaan asemaan.

Pekka Iiskonmaki

Ilmankos jokaisen suomalaisen unelma on päästä edes kerran vuodessa ulkomaille. Muuten tulee hulluksi.

Mielenterveyspotilaita ja rauhoittavien syöjiä on Suomessa eniten maailmassa. Nuorilla se on yleisin syy sairaseläkkeeseen.

Suomi tekee kansalaisensa hulluiksi.

Käyttäjän tomiketola kuva
Tomi Ketola

Tämä on hyvä pitää mielessään kun seuraavan kerran joku poliitikontekele alkaa leukailemaan mukavia kansallisesta päätöksenteosta.

Ne ovat kuulemma 'asioita joista saamme päättää itse'. Suomessa se tarkoittaa sitä että määrätön joukko virkamiehiä ja poliitikkoja päättävät meidän hallintoalamaisten asioista. Kaikenmaailman pekkapuskien suositusten hurmaamina.
Hallintoalamaista viedään kuin mätää kukkoa sen uskottua kaiken sen liirumlaarumin mitä johtajansa kehtaa sanoa.

Muualla maailmassa oma päätöksenteko on käsitetty hieman toisin. Siellä kansalaiset voivat itse päättää omista asioistaan hieman enemmän. Niin vapaus kuin vastuukin.

Keskiajalla kansalla oli mahdollisuus hakea oikeusturvaa kuninkaankäräjiltä paikallisten pikkunilkkien harrastamaa mielivaltaa vastaan.

T Piepponen

Terve.

Voisitko jo kohtapuoliin selittää miksi EU ei auta oikein mihinkään mitään?

Mitä järkeä on liitossa, jossa Suomi kuitenkin saa elää jotain historialliselta hihhulismilta haiskahtavaa kieltolakilarppausta, jossa kylän tomerin ja rääkyvä-äänisin Alma Kartano määrää että kenelläkään ei ole hauskaa koskaan?

Käyttäjän tomiketola kuva
Tomi Ketola

#5

Ajattelepa mitä kaikkea sinultakin voidaan vielä kieltää lisää sitten kun emme enää ole unionissa. Jo nyt innokkaimmat poliitikot laukoilevat julkisuudessa siitä miten ihmisoikeudet eivät kuulu kaikille. Nyt kansainväliset sopimukset niiltäkin osin meitä koskevat ja kansalainen voi turvautua myös unionin toimielimiin jos tuntee kokeneensa vääryyttä.

Niin muutamassa muussakin asiassa, tosin vielä toistaiseksi liian harvassa. Vaan eipä maailmaa päivässä tai seitsemässäkään tehty.

Käyttäjän joukorep kuva
Jouko Repo

No ollaan vaan reilusti ylpeitä.

Kepulit ja sossut ovat 60-70 luvulla kimpassa rakentaneet maahan sellaisen hallintohimmelin, että se näkyy kuuhun asti :)

Käyttäjän jlinjama kuva
Jussi Linjama

Jopa suomalaista sohvaperunaa holhotaan, kun nyt näytettävät Kummeli-jaksot esitetään sensuroituina (Yle on poistanut "Aziz The Combat Fighter"-sketsit). Kyllä nyt kelpaa.

Käyttäjän JarnoAhonen kuva
Jarno Ahonen

Kyllä nauru pääsi kun luin noita kommentteja edellä.
Oli pakko painaa suosittelunappia jokaisen kohdalla.

Ajattelin tosin kun en lakia tunne niin tarkkaan että niinkin vallaton ele on varmaan kiellettyä, ja joku pykälä siihenkin on mitä ja muten monta kertaa päivässä saa suositella.

Mutta ajattelin ettei teistä ainakaan kukaan ilmianna kun että vaikuta byrokraateilta.

Oletteko muuten ajatelleet millainen kansantaloudellinen tappio tästä ketjusta aiheutuu...

Jos vaikka tuhat byrokraattia lukee tämän, ja huomenna töissä vihapäissään byrokratisoivat tämän kukin 10:lle toiselle byrokraatille, se tekee yhteensä jo 3.000 pilattua byrokratiapäivää.

Ja joku armahtakoot niitä kansalaisparkoja joiden hakemukset tai asiat sattuvat huomenna näiden vihapäissään töitä tekevien byrokraattien pöydälle.
Tuho ja kosto on hurja kun pamputtavat rahvasta.

Käyttäjän JarnoAhonen kuva
Jarno Ahonen

Oho, sori...

Se 10 x 1.000 byrokraattia taitaakin olla peräti 10.000!

Tarkastin ihan laskukoneella joten nyt pitäisi olla oikein.

Toimituksen poiminnat