Reformaattori Yhteiskuntakriittinen radikaali rakentaja - Internationalistinen humanisekonoomi

Sipilän On Erottava - Kansan Hyväksi ja Suomen Pelastukseksi!

"Vastaanottokeskusten määrää supistetaan rajusti."

Alkaako järki voittaa!??

Tämä ei vielä kuitenkaan riitä, ei lähellekään, sillä tilanne on Sipilän, Stubbin, Soinin ja muiden toimesta päästetty idioottimaisen pahaksi!

Erityisen idioottimainen teko oli kun Sipilä julisti "Annan teille oman kotini", ja näin hän Suomen pääministerin arvovallalle huusi kaikki maailman pakolaiset saapumaan Suomeen.

Tätä naurettiin maailman mediassa ihan yleisesti, ja tämän typeryyden aiheuttama vahinko pääsi leviämään kaikkialle maailmassa. Ja siitä alkoi varsinainen pakolaistulva Suomeen.

Ja sitten vielä tämän valtavan möhläyksen pahentamiseksi Sipilä valjasti koko hallituksen voimalla Suomen tuhlaamaan sen autuudeksi tekemiseksi rajattomin vapauksin niin paljon kuin ikinä vain on mahdollista. Näin jotta "pakolaismasinointi" näyttäisi onnistuvan.

Ja vielä, mikä on häpeällistä, kun Sipilä tajusi mähläyksensä hän syytti siitä VAIMOANSA, sanoen "se oli vaimon idea."

Tämä Sipilän "oman kotini" möläys ja möhläys yksistään on tullut ja tulee maksamaan suomalaisille miljardeja, ja siitä on aiheutunut ja aiheutuu vielä pitkään kärsimyksiä suurimmalle osalle kansasta. 

Kaikki se raha, joka ikinen euro, on pois suomalaisilta, ja on leikattu suomalaisten selviytymisestä, Sipilämäisesti eniten köyhiltä, mutta myös etenkin työtä tekeviltä, kaikilta.

KAIKKI jo tähän saakka tehdyt leikkaukset ovat hukkuneet tähän Sipilän masinoimaan järjettömyyteen. Näin asia on suoraan yksi yhteen!

Sipilän on erottava. Mikäli miehellä on omaatuntoa lainkaan on hänen erottava!

https://www.facebook.com/EuroopanSuomalainen/

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001147716.html

"Vastaanottokeskusten määrää supistetaan rajusti – katso koko lista: 43 yksikön toiminta päättyy.

Majoituspaikkojen määrä vähenee yli 7000:lla tulevaan syksyyn mennessä.
Maahanmuuttovirasto on päättänyt lakkauttaa 33 vastaanottokeskusta."

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (6 kommenttia)

Käyttäjän AleksiParkkinen kuva
Aleksi Parkkinen

Kohta on huhtikuu eikä Sipilän kämpässä tietääkseni vieläkään asu yhtään pakolaista. Tiedä sitä mikä olisi talon kohtalo, jos Sipilä kärräisisi kotiseudulleen (missä alaikäinen on joutunut jo pakolaisten raiskaamaksi) lisää pakolaisia. Veikkaisin ennenaikaista juhannuskokkoa.

Käyttäjän JarnoAhonen kuva
Jarno Ahonen

Joo,

Kuka muuten tietää montako "pakolaiskeskusta" ja "pakolaista" Sipilän kotiseudulle on sijoitettu?

Käyttäjän joukorep kuva
Jouko Repo

Sipilän kunnostautuminen irtopisteiden keräilijänä aiheutti Suomelle tappioita. Se on ihan selvä juttu. Kumma juttu muuten. Kempeleen VOK suljettiin sen ikävän alaikäisen raiskaustapauksen jälkeen yllättävän nopsasti.
Sipilän todelliset motivit maahantulijoiden suhteen voivat olla tietenkin ihan mitä vaan. Busineksestä halpatyövoimaan. Saattaahan tosiaan olla, että Sipilä haluaa auttaa maahanmuuttajia kovastikin, kuten talomainoksensa miljoonille levitettynä infopläjäyksenä kertoi. Hyvä ja hurskas L positiivinen kun on.

Ei kuitenkaan ihan just mun naapuriin...Eli Sipilä on ihan vähän NIMBY.

Mutta joo. Blogistin kannanottoon on helppo yhtyä, ja multa myös kommentti: Kiitos ja näkemiin kepulivatulointi ja siltarumpujen mäiske.

https://www.suomenuutiset.fi/immonen-keskusta-halu...

Pekka Pylkkönen

No mitäs siellä on vaihtoehtona? Demarit ja vasurit? Se se vasta duunarille kalliiksi tuleekin. Kaikki rahat kannetaan sossuun spurguille jaettavaksi.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

"Erityisen idioottimainen teko oli kun Sipilä julisti "Annan teille oman kotini", ja näin hän Suomen pääministerin arvovallalle huusi kaikki maailman pakolaiset saapumaan Suomeen."

Tuoda tuoda ...

Eivät ne pakolaisetkaan niin tyhmiä ole, että kuvittelisivat jokaisen mahtuvan yhteen taloon jossain pohjoisuomalaisessa pikkukylässä. Eikä Sipiläkään luvannut "antaa omaa kotiaan", vaan totesi, että kun he eivät juuri nyt väliaikaisesti taloaan tarvitse, niin sinne voitaisiin majoittaa paikkakunnalle saapuvia joitakin pakolaisia tilapäisesti.

Puhumattakaan siitä, että "kaikki maailman pakolaiset" olisivat tuon "kutsun" vastaanottaneet tai noteeranneet. Kysypä niiltä miljoonilta, jotka ovat pakolaisina Lähi-Idässä ja Vähä-Aasiassa missä Suomi sijaitsee, niin rohkeimmat saattavat veikata, että "jossain parin korttelin päässä vasemmalla". Tai kysy miljoonilta pakolaisilta Keski-Euroopassa haluaisvatko he muuttaa Suomeen parinkymmenentuhannen pakolaisen seuraksi, niin vastaukseksi saat suurin piirtein: "johan me tässä vaiheessa olisimme sinne muuttaneet, jos olisimme halunneet".

Se on tuo korpien kätköissä elävän arktisen pienen kansan perspektiiviharha, mikä peilautuu tekstistäsi. Muista, että neliökilometriä kohden Suomeen on saapunut ylivoimaisesti vähiten pakolaisia koko EU:n pakolaisia vastaanottaneiden maiden joukossa.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Kuikka, olet siis sitämieltä ettei Sipilän ilmoituksella ollut myönteistä vaikutusta siihen, että pääministeri suorastaan toivoo pakolaisia maahamme.

Toimituksen poiminnat