Reformaattori Yhteiskuntakriittinen radikaali rakentaja - Internationalistinen humanisekonoomi

Suomalaiset Hupenevat - Apua Postimiehistä?

Varo Postimiestä!

Jakaa luukkuun kun luukkuun...
"DNA-testit todistaa, miehellä yli 1.300 lasta"
Sanoo itse: "En koskaan pannu pahaksi ottaa pikaisia."
Lapsia ehkä jopa satoja tai tuhansia lisääkin...

Mutta... Tämä ei ole vitsi vaan vakava asia, sillä suomalaisten määrä suomessa vähenee. 

Jo nyt ulkomailla vakinaisesti asuvia kantasuomalaisia ja suomalaistaustaisia on yli 700.000 + tilapäiset, eli 15 - 20 % kaikista maailman suomalaisista.

Vaikka ulkomaalaisten maahanmuutto, ja nyttemmin Juha Sipilän kutsusta ryöpsähtänyt pakolaisvirta Suomeen tasoittaakin tilannetta, tai oikeastaan "pelastaa" tilastot, on karu totuus se että kymmenet tuhannet suomalaiset muuttavat vuosittain ulkomaille.

Erityisesti maksukykyiset ja varakkaat suomalaiset, kuten myös etenkn yrittäjät ja hyvin koulutetut muuttavat pois joukoittain. Ja suhteellisesti kaikkein suurin ryhmä, erittäin merkittävä sellainen ovat vakavaraiset eläkeläiset. Eivätkä poismuuttajia ole vain varakkaat vaan yhä enemmässä määrin työikäiset ja perheet ja näin kaikissa tuloluokissa.

Poismuuttajat vievät mennessään sekä elinvoiman, niin älyllisen kuin rahallisenkin pääoman että myös yhteiskunnallisen toimeentulon ja tulevaisuuden.

Pois muuttaa niin ihmiset kuin raha ja vauraus sillä jokainen pois lähtevä vie mennessään itsensä lisäksi työpanoksen ja sen tulovirran, menetetyt verotulot ja myös merkittävän omaisuuden myydessään vaurauttaan Suomessa ja sijoittaessaan sen uuteen kotimaahansa, niin asunnot kuin sijoituksetkin.

Suurin syy suomalaisten poismuuttoon on Sipilän, Soinin ja Stubin luoma Pahoinvointi Pahoinvointi-Suomessa. Ihmiset muuttavat nimenomaisesti paremman elämän ja elämänlaadun vuoksi.

Sipilän harhaanjohtaessa koko Suomea, jo nyt onnettomilla toimillaan rapauttaen niin ennen hyvin olleen ja hyvin voineen Hyvinvointi-Suomen, muuttavat yhä vain useammat pois löytääkseen taas elämäänsä paremman huomisen, onnen ja toivon hyvinvoinnista.

Ulkomailla olevat suomalaiset ovat useimmiten erittäin tyytyväisiä ratkaisuunsa, ja onnellisia, päästessään pois "siitä kaikkialla vallitsevasta huonovointisuudesta ja yhteiskunnallisesta alamäestä, usein jopa epätoivosta. Ja monet havaisevat uuden löydettyään sen miten huono tosiasiallinen sekä yhteiskunnan että ihmisten elämän tila Suomessa on. 

Eikä missään ei kenellekään ole Suomessa luvassa parempaa, ei pitkiin aikoihin, eikä etenkään sitä todennäköisemmin mitä syvemmälle ja kurjemmaksi Sipilä-Soini-Stubb Suomen kaatavat.

Suomi on vielä kohtuullisen hyvä maa, tai ainakin oli. Maa josta saattoi olla ylpeä. Nyt ei enää ole juuri ylpeydenaiheita paljonkaan, ja se mitä on, on pilaantumassa hallituskolmikon toimesta kovaa vauhtia.

Lähes yksinomaisesti voi sanoa että koko SSS kolmikon johtaman hallituksen toimet, Juha Sipilän ollessa päävastuullinen, ovat KAIKKI HUONOJA ja jo alkuaan epäonnintuneita, pahoin suomalaista yhteiskuntaa ja sen tulevaisuutta rapauttavia.

Eikä asiaa auta etenkään se että Suomi "neuvostoliittolaistuu", epädemokratisoituu, sulkeutuu, holhoutuu ja rajoittuu nyt hallituksen jo jahdatessa pois muuttaneita sekä pyrkiessä estämään pois muuttavia tai sitä aikovia.

Tämä vain lisää pois lähtemisen halukkuutta. Jo nyt on yleinen suomalaisen haave "päästä pois" ja "muuttaa ulkomaille". Tieto paremmasta hyvinvoinnista ulkomailla vain lisääntyy sitä enemmän mitä enemmän pois muuttaneita on. 

On kuin hallitus toimillaan ajaisi Suomalaisia pois, ja kuten tosi on, kutsuu Sipilän ja Stubbin suulla yhä vain lisää ulkomaalaisia pelastamaan Suomea milloin mistäkin, erityisesti "elintasopakolaisia".

Liekö hallitus luulee harhoissaan että sana "Elintasopakolainen" tarkoittaa sitä että he tuovat Suomeen sen jo menetetyn elintason takaisin tullessaan.

Ilmainen vinkkini on että "voihan saapas", väärin meni taas kerran.

Mutta onhan Suomi saavuttanut uuden Nokialaisen paremmuuden, sehän on jo nyt paras pakolaisbisneksessä, Euroopan parhailla pakolaiseduilla ja ylivoimaisesti kalleimmilla kustannuksilla.

Hyvä Sipilän Suomi!

Eikä nyt, ei edes Soini sitä soimaa."

https://www.facebook.com/EuroopanSuomalainen/posts/956628007757593

https://www.facebook.com/EuroopanSuomalainen/posts/956675797752814

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (8 kommenttia)

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Postimiesten määrä vähenee huimasti. Jakelu vähenee, kohta jaetaan postia vain kerran viikossa. Eipä siinä postimiehestä ole paljoa iloa.

Mitä se haittaa vaikka meikäläiset vähenevät. Kun seuraa tämänkin palstan juttuja, niin eipä ole kummosilla älyn lahjoilla varustettuja. Peruskoulussa ei opeteta enää kirjoittamista, ainakin puolet kyllä oppii lukemaan jotenkin.

Eikö ole vain hyvä että pakolaiset ottavat tämän maankolkan hoitoonsa kun meistä aika jättää?

Pekka Iiskonmaki

Suomi menettää jatkuvasti hyvin koulutettuja ulkomaille ja syyt on kaikkien päättäjien tiedossa.

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Eikö ole hyvä vaan että jotkut pääsevät makavampiin paikkoihin työskentelemään ja asumaan? Suomalaisten enemmistö kannattaa hallituspuolueita, oppositiokin kannattaa nykymenoa. Mitä valittamista tässä on? Eikö asiat mene niinkuin valtaenemmistö haluaa? Mitäs sinä tai minä tässä valittamaan.

Käyttäjän JukkaLaulajainen kuva
Jukka Laulajainen

Vuosi sittenhän suomi oli Arvola ja kaikki oli hyvin. Nyt kaikki on muuttanut pois kun sss on pilannut maan... Vuosia tämä on jo jatkunut älä pelkästään nykyköörin nimiin pistä kaikkea.

Kari Ahveninen

Suoraan sanottuna: Älä hori skeidaa. Se alkoi jo 90-luvulla, kun alettiin tietoisesti ajelemaan pelkästään suurten pääomien asiaa.
Tilanne paheni entisestään kun liityttiin EU:hun, ja saatiin aimo annos lisää sääntelyä maustettuna Suomen ennestäänkin ylisuuren, ylipalkatun ja alisuorittavan virkamieskunnan tiukoilla lisävirityksillä. Sääntelyä sääntelyn perään vain sääntelyn vuoksi, vailla järjen häivää.

Seuraavaksi sitten tulikin aina vain vähäjärkisemmäksi muuttuva työvoiman lisääminen, josta ei todennäköisesti tulla ainakaan ihan heti, esmes 50 vuoteen toipumaan. Jos sittenkään.

No nyt on sitten aivan pirusti työvoimaa mutta kun olisi vielä töitä, teollisuutta ja mahdollisuuksia elää ilman viranomaisen niskaan huohottamista. Mutta ei, ei armoa ole tarjolla. Ja kaikki vain poliittisten pelien takia.

Reijo Jokela

"Poismuuttajat vievät mennessään sekä elinvoiman, niin älyllisen kuin rahallisenkin pääoman että myös yhteiskunnallisen toimeentulon ja tulevaisuuden".
Onko muuten jostakin saatavissa tietoa, etä tuo muuttajien älyllinen kapsitettia joukkona poikkeaisi jotenkin edukseen jäljelle jäävien vastaavasta?

Käyttäjän JonneKlockars kuva
Jonne Klockars

Niin että miten on? Uuteen-Seelantiin vai Australiaan? Olisiko muita vinkkejä uudeksi kotimaaksi?

... tuskin tämä hallitus on kuitenkaan ratkaisevasti erilainen verrattuna muutamaan edelliseen. Eikä se haittaa kuin satunnaisia kirjoittelijoita. Itse en ole koskaan huomannut mitään vaihtelua elämässäni poliittisten toimien takia, ilmankos suuri osa jättää äänestämättä kokonaan. Ei sillä tunnu merkitystä olevan kuka verorahoilla pelaa.

Toimituksen poiminnat