Reformaattori Yhteiskuntakriittinen radikaali rakentaja - Internationalistinen humanisekonoomi

Asiallisin Facebook Ryhmä - Juha Sipilä, mies joka tuhosi hyvivointiSuomen

  • Asiallisin Facebook Ryhmä - Juha Sipilä, mies joka tuhosi hyvivointiSuomen

Kansalaiskeskustelua Facebookissa Suomen alasajosta Sipiläisittäin...

 

Asiallista Asiaa ja Arvokasta Arvostelua hallituksen politiikasta Suomen hyvinvoinnin rappioittamiseksi.

Totista Totta Suoraan Suomalaisten Suusta.

Juha Sipilä, Timo Soini ja Aleksanteri Stubb - Tämä opettaa ja ojentaa jos on yhtään kykyä.

Ihan vaan totean miten suomalaisiila on huoli tulevasta ja miten nykypolitiikka on jotenkin ihan järjetöntä.

En tiedä ovatko asioista nykyisin päättävät ja Suomea luotsaavat poliitikot pihalla kuin lumiukot, onko Suomen ja suomalaisten hyvinvoinnit alasajo vain sattumaa, idiotismia vai tietoisesti ohjattua?

Vai onko kyse silkasta kyvyttömyydestä, kenties ahneudesta, ylettömästä omaneduntavoittelusta...

Vai onko nykyinen maailmanmeno ja epävarmuus kaikesta, myös tulevaisuudesta ja selviytymisestä sekoittanut kaikki pasmat kaikkien päässä ja siinä syy päättäjien aivottomuuteen...

Vai onko kyse Venäläisten harjoittamasta sekasorron aiheuttamisesta niin kaikkialla Euroopassa kuin koko maailmassa, ja suoranaisesta pelosta tulevasta lähes jokaisen ymmärtäessä millainen hulluus on maailmaa sekoittamassa, uhan ollessa todellinen maailman nähdessä miten uudet konfliktit seuraavat toinen toisiaan, ja myös Suomen kohdatessa jälleen kerran historiallisen uhatun asemansa?

Ajat ovat vaikeat ja asia on erittäin vakava Sipilän kaltaisten johtaessa maata harhaan.

Millä Suomi Pelastuu?

Ei ainakaan kansalaisten kurjuuden lisäämisellä, aivottoman keinotekoisilla "yhteiskuntasopimuksilla", ei maakuntahimmelien lisäämisellä, ei kaiken mahdollisen karsimisella, ei ainakaan maatalostuki- ja maaseudulle tulonsiirtojen lisäämisellä, eikä etenkään jatkuvalla ja toistuvalla valehtelulla sekä pimittämisellä, eikä missään tapauksessa pakolaisbisneksillä, ja kaikkein viimeksi Suomen holhous-valtioittamisella ja "neuvostoaikojen" tyylisellä vapaudenrajoituksilla, lisäverotuksilla, korotuksilla, mielettömän julkisen sektorin entisestään paisuttamisella, viranomaisvallan ja sen harjoittaman korruption sekä epäoikeidenmukaisuuden lisäämisellä...

Kyllä siinä pelastettavaa vielä riittää...

https://www.facebook.com/groups/1498339573823283/permalink/1570210119969...

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Käyttäjän MarttiHaverinen kuva
Martti Haverinen

Kaikki alkoi Harri Holkerin hallituksen astuttua remmiin... eli kauan kauan sitten... Hallittu rakennemuutos karkasi käsistä... Ja yksi Turkulainen komppasi...

Käyttäjän henry kuva
Henry Björklid

Ryhmä keskittyy rasismiin.
Jengiä liitetty kysymättä jne.

Henry

Arto Jaaskelainen

Suomen talous on rappiolla.

On kunnioitettavaa että uskalletaan yrittää korjauksia talouteen. Suomen isot ongelmat ovat sekä korkea työttömyys että nopeasti kasvava valtion velka. Lisäongelmaksi joku voi nimetä myös sen että devalvatiota ei ole käytettävissä joka olisi se yksinkertainen asia nyt. On vain ns. sisäinen devalvaatio.

Suomi on liian kallis maa. Valmistustoiminta valuu ulos täältä eikä se ole mikään ihme.

Asetelma työttömät vastaan työssäolevat, liitot puolustavat työssäolevia ja voivat uhkailla lakoilla, mitä voivat työttömät ja eläkeläiset tehdä ?
Työttömyyteen ei tule helpotusta ellei sille työlle saada kysyntää eli talous kirkastu oleellisesti. Työn ulkopuolella olevien todellinen toivo on siinä että talous saadaan paranemaan. Tuo lienee juuri se ykköstavoite. En kovin paljon usko että liitot haluaisivat esimerkiksi työn uusjakoa niin että työssäolevat luopuisivat osasta työstään saaden enemmän vapaa-aikaa, tietysti palkkansa menettäen ja sillä työllistettäisiin niitä kenellä ei ole töitä.
Työttömien liittohan olisi muuten hyvä idea mutta kun sillä ei ole hirveästi keinoja ajaa etuaan...

Otsikko "hyvinvoinnin tuhoamisesta" on aivan roskaa. Kreikkalaiset ovat pitäneet hyvinvointia melko pitkään vain tekemällä velkaa valtiolle niin kauan kuin sitä on saanut lisää. Joidenkin mielestä Suomen pitäisi tehdä samalla tavalla. Se olisi varsinaista hyvinvoinnin tuhoamista.
Toki velan tekemisen järkevyyteen vaikuttaa se miten se jakautuu kulutuksen ja tuottavan toiminnan puolelle. Velaksi syömisen seuraukset kyllä tiedetään.

Oma huoleni on aivan toiseen suuntaan kuin talouden "liikakorjaus", taloudellinen suunta on hyvä mutta korjausliikkeen pitäisi olla ehkä rankempi että tuloksia tulisi nopeammin. Näin arvioin vain hyvin hätäisellä peukalotuntumalla.
Tiedän että arvioni tulos ei kaikkia miellytä.

Käyttäjän lkkiiski kuva
Lauri Kiiski

Vatuloidaan Suomi v......

Tämä on taas näitä juttuja, jolloin Suomi pelastetaan kiihtyvällä velkaantumisella investoiden rahat kaikken kivan ja mukavan ostamisen tänä päivänä ja jättäen lasku maksettavaksi tuleville sukupolville.

Vaikeat ajat ovat vasta edessä päin.

Käyttäjän TimoHaapanen kuva
Timo Haapanen

Unohtui vielä korkeamman koulutuksen alasajo. Hyvä koulutushan on ollut yksi Suomen päävaltteja viime vuosikymmeninä.
Muuten "Venäläiset" kirjoietaan pienillä kirjaimilla, ellei sana aloita lausetta.

Toimituksen poiminnat